KONTAKT

ARKITEKTUR INREDNING DESIGN PORTRÄTT KÖK & BAD TRÄDGÅRD LITTERATUR ÖVRIGTTvå koppar te
Som daglig tedrickare har jag ofta funderat på vart man ska lägga tepåsen, vilket oftast leder till att jag behåller den i. Och behåller man den i hamnar den ofta ivägen. Hur löser man detta problemen om man inte designar två koppar speciellt utformade för tedrickare?

Tie tea cup är specialdesignad för tedrickare som vill ha starkare te med påsen kvar i koppen. Genom att kroka upp påsen längst ena sidan förblir den kvar i koppen men ur vägen när man dricker. Den andra varianten, tea bag killer, innebär att man helt enkelt lyfter på koppen och gömmer påsen i det gömda tepåsefacket i fatet. Smart och enkelt!

Tie tea cup säljs i 2-pack här och kostar $25 vilket motsvarar ca 180:- i dagsläget.

bilder via dornob

Bädda en sängEn skön säng att vila ögat på

I brainstormingprocessen inför en tävling fick Linda Topic denna galna idéen. Inga ramar, inga fjädrar, inga ben, ingenting mer än massa mjuka sköna bäddmadrasser! En ganska enkel do-it-yourself design som tyvärr troligtvis gör sig bättre för ögat som föremål än för sömnen.

Inredning och design - Linda Topic's snygga designade säng utan stomme

Heyhome - En blogg om inredning design och arkitektur


Back on track!

Efter vissa förseningar och inställda flyg tog jag mig hem lagom till julfirandet!

Resan har varit en otroligt rolig & givande och innefattat många roliga ting. Ur arkitektvinkeln var Frank Gehry's Brain Clinic i Las Vegas riktigt cool, men jag tänker inte beröra honom så mycket mer här och nu då han är värd ett eget inlägg senare.

Inredningsmässig så är amerikanerna riktigt dåliga på detta så där var det inte mycket att hurra för men det fanns en designad trappa på Arthouse i Austin som var riktigt tuff då ett av dom nedersta steget löpte vidare och formade skrivbordet som fungerade som en reception.

Kul att så många dagligen trots ingen uppdatering följt bloggen!


OmMin profilbildÅter till startsidan


SÖK PÅ HEYHOME

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
OM BLOGGEN

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Heyhome - En blogg om inredning, arkitektur och design

Robin Henriksson

Som inredningsstuderande genom Arkitektskolen i Danmark så föreligger ett ganska natuligt intresse för inredning, design och arkitektur. Genom min blogg vill jag dela med mig utav mina favorit konstverk, häftiga som läskiga, fula som snygga, allt som på något sätt väcker tankar och berör. Bloggen fungerar även som inspirationskälla i mina studier och är även tänkt att göra det för er läsare som kanske går i tankarna att inreda, renovera eller till och med bygga nytt.

Mycket nöje!

"Det är mycket som skulle kunna förbättras i de moderna bostäderna. Man kan t.ex. höra grannens TV, men man kan ännu inte se den."

Carl Farkas
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙


RSS 2.0


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...