KONTAKT

ARKITEKTUR INREDNING DESIGN PORTRÄTT KÖK & BAD TRÄDGÅRD LITTERATUR ÖVRIGTBack on track!

Efter vissa förseningar och inställda flyg tog jag mig hem lagom till julfirandet!

Resan har varit en otroligt rolig & givande och innefattat många roliga ting. Ur arkitektvinkeln var Frank Gehry's Brain Clinic i Las Vegas riktigt cool, men jag tänker inte beröra honom så mycket mer här och nu då han är värd ett eget inlägg senare.

Inredningsmässig så är amerikanerna riktigt dåliga på detta så där var det inte mycket att hurra för men det fanns en designad trappa på Arthouse i Austin som var riktigt tuff då ett av dom nedersta steget löpte vidare och formade skrivbordet som fungerade som en reception.

Kul att så många dagligen trots ingen uppdatering följt bloggen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackOM BLOGGEN

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Heyhome - En blogg om inredning, arkitektur och design

Robin Henriksson

Som inredningsstuderande genom Arkitektskolen i Danmark så föreligger ett ganska natuligt intresse för inredning, design och arkitektur. Genom min blogg vill jag dela med mig utav mina favorit konstverk, häftiga som läskiga, fula som snygga, allt som på något sätt väcker tankar och berör. Bloggen fungerar även som inspirationskälla i mina studier och är även tänkt att göra det för er läsare som kanske går i tankarna att inreda, renovera eller till och med bygga nytt.

Mycket nöje!

"Det är mycket som skulle kunna förbättras i de moderna bostäderna. Man kan t.ex. höra grannens TV, men man kan ännu inte se den."

Carl Farkas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...