KONTAKT

ARKITEKTUR INREDNING DESIGN PORTRÄTT KÖK & BAD TRÄDGÅRD LITTERATUR ÖVRIGTStrinnings StringString bokhylla

Jag har sett dom, tänkt på dom, beundrat dom, men aldrig riktigt tagit dom till mig ändå. Men när ena brodern igår tog upp den som en lösning för en mindre lägenhet så slog det mig vilket mästerverk det ändå är! Stringsystemet är svenska arkitekten Nisse Strinnings tidlösa hylla som går att kombinera och bygga ut precis efter sina egna behov, smart lösning på små ytor och den är framförallt snygg!

Finns idag i olika varianter med plexiglas som hyllskenor, vajrar, olika insatser och hyllplan. Kolla närmare på olika varianter och möjligheter på string.se. Finns att köpa bl.a. via rum21

Bilder via string.se

String bokhylla

Heyhome - en blogg om arkitektur, design och inredning

String bokhylla med Eames Lounge chair

String bokhylla

String i köket

 String skrivbord


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackOM BLOGGEN

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Heyhome - En blogg om inredning, arkitektur och design

Robin Henriksson

Som inredningsstuderande genom Arkitektskolen i Danmark så föreligger ett ganska natuligt intresse för inredning, design och arkitektur. Genom min blogg vill jag dela med mig utav mina favorit konstverk, häftiga som läskiga, fula som snygga, allt som på något sätt väcker tankar och berör. Bloggen fungerar även som inspirationskälla i mina studier och är även tänkt att göra det för er läsare som kanske går i tankarna att inreda, renovera eller till och med bygga nytt.

Mycket nöje!

"Det är mycket som skulle kunna förbättras i de moderna bostäderna. Man kan t.ex. höra grannens TV, men man kan ännu inte se den."

Carl Farkas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...