KONTAKT

ARKITEKTUR INREDNING DESIGN PORTRÄTT KÖK & BAD TRÄDGÅRD LITTERATUR ÖVRIGTFri fantasi i barnens värld!


Som inredare måste barnrummet vara ett av dom absolut roligaste projekten? Att få gå in i barnens värld och försöka leva sig in i deras fanatasi. Bygga kojjor, lianer och lönndörrar inomhus! Måla hav på väggarna, stora fjärilar och bilar eller varför inte en dinsuariegrotta. Fri fantasi samtidigt som man måste tänka smart på förvaring, att det ska vara lättstädat och att ungarna inte ska tröttna så att man får bygga om allt för ofta.


Barnrum

Heyhome - Blogg om design, inredning och arkitektur

Barnrum med koja att sova i

Bilder från Homeinteriormag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackOM BLOGGEN

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Heyhome - En blogg om inredning, arkitektur och design

Robin Henriksson

Som inredningsstuderande genom Arkitektskolen i Danmark så föreligger ett ganska natuligt intresse för inredning, design och arkitektur. Genom min blogg vill jag dela med mig utav mina favorit konstverk, häftiga som läskiga, fula som snygga, allt som på något sätt väcker tankar och berör. Bloggen fungerar även som inspirationskälla i mina studier och är även tänkt att göra det för er läsare som kanske går i tankarna att inreda, renovera eller till och med bygga nytt.

Mycket nöje!

"Det är mycket som skulle kunna förbättras i de moderna bostäderna. Man kan t.ex. höra grannens TV, men man kan ännu inte se den."

Carl Farkas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...