KONTAKT

ARKITEKTUR INREDNING DESIGN PORTRÄTT KÖK & BAD TRÄDGÅRD LITTERATUR ÖVRIGTBarcelona fåtöljenBarcelona fåtölj i brunt skinn

Jag har varit inne på att köpa en kopia (även om jag helst hade velat ha ett orginal) av fåtöljen Barcelona tidigare, men nu vet jag inte om det nästan är dags att göra det? Hos trendia.se kan man köpa denna kopian i italienskt vintage-tvättat aniline skinn (ko) för 5 499:-, även i svart och vitt för 4 599:-. Och för er som undrar hur bekväm den är så kan jag av egen provsittningserfarenhet säga att den är absolut inte obekväm att sitta i, men hur bekvämt det är i längden ska jag inte uttala mig om (eftersom jag inte vet). Det tar nog inte lång tid innan jag köper hem ett exemplar, fast först kanske jag måste fixa ett hem att ha den i?


Barcelona fåtölj från Trendia.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackOM BLOGGEN

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Heyhome - En blogg om inredning, arkitektur och design

Robin Henriksson

Som inredningsstuderande genom Arkitektskolen i Danmark så föreligger ett ganska natuligt intresse för inredning, design och arkitektur. Genom min blogg vill jag dela med mig utav mina favorit konstverk, häftiga som läskiga, fula som snygga, allt som på något sätt väcker tankar och berör. Bloggen fungerar även som inspirationskälla i mina studier och är även tänkt att göra det för er läsare som kanske går i tankarna att inreda, renovera eller till och med bygga nytt.

Mycket nöje!

"Det är mycket som skulle kunna förbättras i de moderna bostäderna. Man kan t.ex. höra grannens TV, men man kan ännu inte se den."

Carl Farkas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...