KONTAKT

ARKITEKTUR INREDNING DESIGN PORTRÄTT KÖK & BAD TRÄDGÅRD LITTERATUR ÖVRIGTGåbil


Jag tänkte köpa en gåbil till min brorson som fyllde ett år tidigare i vår, som tur var hann jag inte köpa en innan jag insåg att det var ett garage han behövde till alla gåbilar han redan hade! Är det några leksaker som verkligen kommit tillbaka i sin gamla utformning så är det dessa underbara gåbilar. Hur snygga är dom inte? Bilarna på bilderna kommer ifrån etrendstore.se och kostar mellan 795:- - 895:-

Röd retro gåbil

Design, inredning, arkitektur

Gåbil flygplan från etrendstore

Rosa retro gåbil


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackOM BLOGGEN

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Heyhome - En blogg om inredning, arkitektur och design

Robin Henriksson

Som inredningsstuderande genom Arkitektskolen i Danmark så föreligger ett ganska natuligt intresse för inredning, design och arkitektur. Genom min blogg vill jag dela med mig utav mina favorit konstverk, häftiga som läskiga, fula som snygga, allt som på något sätt väcker tankar och berör. Bloggen fungerar även som inspirationskälla i mina studier och är även tänkt att göra det för er läsare som kanske går i tankarna att inreda, renovera eller till och med bygga nytt.

Mycket nöje!

"Det är mycket som skulle kunna förbättras i de moderna bostäderna. Man kan t.ex. höra grannens TV, men man kan ännu inte se den."

Carl Farkas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...