KONTAKT

ARKITEKTUR INREDNING DESIGN PORTRÄTT KÖK & BAD TRÄDGÅRD LITTERATUR ÖVRIGTEn koja i taketBarnrum med träkoja i taket

Det måste ju vara varje unges dröm att få sitt rum inrett som en lekplats? Att varje natt få sova i kojan, att kunna gunga även om regnet står som spön i backen? Jag hade troligtvis älskat det! Kojan i taket är självklart "the big thing", men om man ser det lite mer ur en vuxens perspektiv är det oerhört smart löst med förvaring vilket ofta är det stora problemet. Helheten av att vara ute i trädgården med bänkar, gungor, rep osv. inbjuder till lek på ett helt annat sätt än vad barnrum ofta gör. Snygg, smart och roligt!

Smart förvaring i ett barnrum

Ett genomtänkt inrett barnrum som inbjuder till lek


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackOM BLOGGEN

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Heyhome - En blogg om inredning, arkitektur och design

Robin Henriksson

Som inredningsstuderande genom Arkitektskolen i Danmark så föreligger ett ganska natuligt intresse för inredning, design och arkitektur. Genom min blogg vill jag dela med mig utav mina favorit konstverk, häftiga som läskiga, fula som snygga, allt som på något sätt väcker tankar och berör. Bloggen fungerar även som inspirationskälla i mina studier och är även tänkt att göra det för er läsare som kanske går i tankarna att inreda, renovera eller till och med bygga nytt.

Mycket nöje!

"Det är mycket som skulle kunna förbättras i de moderna bostäderna. Man kan t.ex. höra grannens TV, men man kan ännu inte se den."

Carl Farkas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...