KONTAKT

ARKITEKTUR INREDNING DESIGN PORTRÄTT KÖK & BAD TRÄDGÅRD LITTERATUR ÖVRIGTÄggformad betongkojaEn koja i betong för trädgården

När jag ändå är inne på kojor så kan jag inte låta bli att slänga upp lite bilder på denna äggkojan designad av Kazuya Morita Architecture Studio (sedär ja, ännu en Japan). Concrete-pod kallas den lilla stugan som är byggd i fiberarmerad betong vilket är en blandning av vit cement, lätta ballastmaterial och glasfiber. Skalet är 15 mm tjock och totalt 170 cm högt vilket är i exakta propotioner till ett vanligt hönsägg.

Inredning Design Arkitektur

Kazuya Morita Architecture Concrete-pod


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackOM BLOGGEN

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Heyhome - En blogg om inredning, arkitektur och design

Robin Henriksson

Som inredningsstuderande genom Arkitektskolen i Danmark så föreligger ett ganska natuligt intresse för inredning, design och arkitektur. Genom min blogg vill jag dela med mig utav mina favorit konstverk, häftiga som läskiga, fula som snygga, allt som på något sätt väcker tankar och berör. Bloggen fungerar även som inspirationskälla i mina studier och är även tänkt att göra det för er läsare som kanske går i tankarna att inreda, renovera eller till och med bygga nytt.

Mycket nöje!

"Det är mycket som skulle kunna förbättras i de moderna bostäderna. Man kan t.ex. höra grannens TV, men man kan ännu inte se den."

Carl Farkas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...