KONTAKT

ARKITEKTUR INREDNING DESIGN PORTRÄTT KÖK & BAD TRÄDGÅRD LITTERATUR ÖVRIGTEpoq


Jag letar just nu kök för fulla muggar till den nya lägenheten och på något vis ska jag lyckas få ihop kombinationen utav att det ska vara snyggt, billigt, bra och enkelt. Med billigt som ett kriterie så försvinner i princip alla kök utom IKEA & EPOQ och kvar i slutändan med sin januarikampanj står Epoq, och jag måste nog säga att söker man hela kökssystem så är Epoq en av dom klart bästa alternativen alla kategorier (Frågan är vad jag säger efter allt ev. krångel med beställning).

Epoq gloss kök - Heyhome - En blogg om inredning, design och arkitektur


Bilden ovan föreställer Epoq Gloss som jag själv tänkte sätta in i lägenheten, tyvärr får jag inte plats med ett så stort kök. Stilrena raka linjer och den där underbara mjukstängning på luckorna som gör att man bara vill öppna för att åter få stänga dom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackOM BLOGGEN

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Heyhome - En blogg om inredning, arkitektur och design

Robin Henriksson

Som inredningsstuderande genom Arkitektskolen i Danmark så föreligger ett ganska natuligt intresse för inredning, design och arkitektur. Genom min blogg vill jag dela med mig utav mina favorit konstverk, häftiga som läskiga, fula som snygga, allt som på något sätt väcker tankar och berör. Bloggen fungerar även som inspirationskälla i mina studier och är även tänkt att göra det för er läsare som kanske går i tankarna att inreda, renovera eller till och med bygga nytt.

Mycket nöje!

"Det är mycket som skulle kunna förbättras i de moderna bostäderna. Man kan t.ex. höra grannens TV, men man kan ännu inte se den."

Carl Farkas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...