KONTAKT

ARKITEKTUR INREDNING DESIGN PORTRÄTT KÖK & BAD TRÄDGÅRD LITTERATUR ÖVRIGTUnderbart badrum från Vitra


Vitra Istanbul badrum av lovegrove. Ett otroligt vackert badrum men bubbelpool, avslappning, dusch. Allt man kan drömma om.

Denna inspirationsbild, ifrån serien Istanbul tillverkad av Vitra, är en drömbild utav ett eget badrum. Tänk att få ha denna ytan och skapa ett spabadrum som är uppdelat i olika sektioner på detta sätt, golvhöjderna, "poolen", formerna. Det är möjligt att drömbadrummet inte ser ut exakt såhär, men det är denna typ av tänk och lösning jag vill ha på mitt badrum. Bilden kommer ifrån Norveco som är svensk återförsäljare av denna serien. Men så var vi där igen, pengar....

snyggt badrum med spa designat av ross lovegrove för vitra

Serien är designad av Ross Lovegrove och har vunnit "reddot design award 2006" och "Wallpaper design awards 2006"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackOM BLOGGEN

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Heyhome - En blogg om inredning, arkitektur och design

Robin Henriksson

Som inredningsstuderande genom Arkitektskolen i Danmark så föreligger ett ganska natuligt intresse för inredning, design och arkitektur. Genom min blogg vill jag dela med mig utav mina favorit konstverk, häftiga som läskiga, fula som snygga, allt som på något sätt väcker tankar och berör. Bloggen fungerar även som inspirationskälla i mina studier och är även tänkt att göra det för er läsare som kanske går i tankarna att inreda, renovera eller till och med bygga nytt.

Mycket nöje!

"Det är mycket som skulle kunna förbättras i de moderna bostäderna. Man kan t.ex. höra grannens TV, men man kan ännu inte se den."

Carl Farkas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...