KONTAKT

ARKITEKTUR INREDNING DESIGN PORTRÄTT KÖK & BAD TRÄDGÅRD LITTERATUR ÖVRIGTRita på tapeten


Rita på väggen

Det är inte ofta man kan be barnen att måla på väggarna, men här är ett undantagsfall. Cinqcinq har tagit fram olika tapeter med klassiska "kluriga" problem som ofta förekommer i läroböcker. Det finns "ordinringaren", labyrinten eller varför inte ett vanligt hederligt parti luffarschack?! Roliga tapeter där barn kan välja sina egna favoritfärger och få måla på väggarna samtidigt som dom måste tänka till lite. Bilder via dornob

Tapet för barnrum

Hjärngympa på tapeten

Låt barnen kladda på tapeterna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackOM BLOGGEN

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Heyhome - En blogg om inredning, arkitektur och design

Robin Henriksson

Som inredningsstuderande genom Arkitektskolen i Danmark så föreligger ett ganska natuligt intresse för inredning, design och arkitektur. Genom min blogg vill jag dela med mig utav mina favorit konstverk, häftiga som läskiga, fula som snygga, allt som på något sätt väcker tankar och berör. Bloggen fungerar även som inspirationskälla i mina studier och är även tänkt att göra det för er läsare som kanske går i tankarna att inreda, renovera eller till och med bygga nytt.

Mycket nöje!

"Det är mycket som skulle kunna förbättras i de moderna bostäderna. Man kan t.ex. höra grannens TV, men man kan ännu inte se den."

Carl Farkas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...