KONTAKT

ARKITEKTUR INREDNING DESIGN PORTRÄTT KÖK & BAD TRÄDGÅRD LITTERATUR ÖVRIGTIkea HopenIKEA Hopen Säng

Jag var hemma i broderns nya lya i helgen och la märke till deras säng, precis samma säng som i förra lägenheten, fast den gjorde sig mycket bättre i den nya. Det var en IKEA Hopen säng tillsammans med nattduksborden i samma serie samt 2 bänkar "nedanför" sängen som jag inte riktigt vet om dom tillhör samma serie. Snyggt var det i alla fall och det är faktiskt en av dom snyggare sängarna som finns i den billigare prisklassen tycker jag. Sedan går det ju självklart komplettera med matchande garderober från IKEA men det blir lite dyrare. Det är kombinationen utav det frostade glaset tillsammans med dom moderna formerna den mörka färgen som gör designen perfekt, sedan kan man alltid diskutera valet av material men handlar man på IKEA så betalar man för det man får och ibland är det värt, ibland inte men här är det klart värt det.

IKEA Hopen avlastningsbord
flygande säng

Men om inte IKEA Hopen faller sig i smaken kanske denna sängen passar bättre? Man blir lätt lurad av bilderna som framställer sängen som "flytande" men när man kollar på konstruktionen så inser man snabbt att det inte är någon lösningen som trotsar tyngdlagen utan helt enkelt en enkel lösning med vanliga ben, dolda bakom hängde filtar. Men lyckas man får till det såhär med en filt så är det en oerhört härlig känsla över denna säng. Detta är bara ett av många exempel på hur företag använder sig av sina trick i reklam och marknadsföring.

Tuff säng som flyger

designad säng som svävar

produktbilder via IKEA och dornob


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackOM BLOGGEN

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Heyhome - En blogg om inredning, arkitektur och design

Robin Henriksson

Som inredningsstuderande genom Arkitektskolen i Danmark så föreligger ett ganska natuligt intresse för inredning, design och arkitektur. Genom min blogg vill jag dela med mig utav mina favorit konstverk, häftiga som läskiga, fula som snygga, allt som på något sätt väcker tankar och berör. Bloggen fungerar även som inspirationskälla i mina studier och är även tänkt att göra det för er läsare som kanske går i tankarna att inreda, renovera eller till och med bygga nytt.

Mycket nöje!

"Det är mycket som skulle kunna förbättras i de moderna bostäderna. Man kan t.ex. höra grannens TV, men man kan ännu inte se den."

Carl Farkas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...