KONTAKT

ARKITEKTUR INREDNING DESIGN PORTRÄTT KÖK & BAD TRÄDGÅRD LITTERATUR ÖVRIGTDuro Sweden tapeterduro sweden tapet qvintus

Lägger upp lite snygga inspirationsbilder på tapeter från Duro Sweden. Första bilden visar tapeten qvintus, en enkel enfärgad tapet med härliga kulörer. Nedan kommer tapeten Surfa som liknar en blandning av något gammalt nintendo 8-bitspel och myrornas krig som allt mer sällan syns i tv-rutan. Nästa tapet har det passande namnet Horisont som borde finnas i vartannat hem i Göteborg då jag genast tänker på blåvita IFK Göteborg! Snyggt. Sista tapeten, Posta 2, har ett härligt mönster där man kan sitta och leta former och figurer hur länge som helst

Duro Sweden tapet

Duro Sweden Tapet Blå Vit

Duro Sweden tapet posta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackOM BLOGGEN

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Heyhome - En blogg om inredning, arkitektur och design

Robin Henriksson

Som inredningsstuderande genom Arkitektskolen i Danmark så föreligger ett ganska natuligt intresse för inredning, design och arkitektur. Genom min blogg vill jag dela med mig utav mina favorit konstverk, häftiga som läskiga, fula som snygga, allt som på något sätt väcker tankar och berör. Bloggen fungerar även som inspirationskälla i mina studier och är även tänkt att göra det för er läsare som kanske går i tankarna att inreda, renovera eller till och med bygga nytt.

Mycket nöje!

"Det är mycket som skulle kunna förbättras i de moderna bostäderna. Man kan t.ex. höra grannens TV, men man kan ännu inte se den."

Carl Farkas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...