KONTAKT

ARKITEKTUR INREDNING DESIGN PORTRÄTT KÖK & BAD TRÄDGÅRD LITTERATUR ÖVRIGTAllandale House
Allandale House är ett semesterboende vars form liknar ett A, ett A som delar huset i tre delar genom sina böjar. I huset har ägarna valt att inreda väldigt enkelt och på så sätt anpassa inredningen efter utsikten av naturen. Man har använt huset som ett litet bibliotek och förvaring av ägarnas viner som också finns i huset.


I husets tredje del har kök och vardagsrum placerats medan bad och sovrum är placerat mer centralt. Arkitetken bakom är den unge arkitekten William O'brien Jr. som är "Assistant Professor of Architecture" på Cambridge Univeristy. Personligen fastnade jag direkt för husets arkitektur, dock är interiören inte helt i min smak, men gör det? Allandale House är en har en riktigt härlig och unik form som drar till sig dom flesta blickar! Njut av bilderna.Bilder via trendir

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackOM BLOGGEN

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Heyhome - En blogg om inredning, arkitektur och design

Robin Henriksson

Som inredningsstuderande genom Arkitektskolen i Danmark så föreligger ett ganska natuligt intresse för inredning, design och arkitektur. Genom min blogg vill jag dela med mig utav mina favorit konstverk, häftiga som läskiga, fula som snygga, allt som på något sätt väcker tankar och berör. Bloggen fungerar även som inspirationskälla i mina studier och är även tänkt att göra det för er läsare som kanske går i tankarna att inreda, renovera eller till och med bygga nytt.

Mycket nöje!

"Det är mycket som skulle kunna förbättras i de moderna bostäderna. Man kan t.ex. höra grannens TV, men man kan ännu inte se den."

Carl Farkas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...