KONTAKT

ARKITEKTUR INREDNING DESIGN PORTRÄTT KÖK & BAD TRÄDGÅRD LITTERATUR ÖVRIGTÄkta eller kopia?
Den klassiska Pantonstolen går att få från ca 500:- på nätet, men det går också att få den för ca 4000:- i butik. Då är frågan vad det är värt att äga en äkta stol? Det är väl självklart upp till varje individ och frågan återkommer ofta i inredningssammanhang och även gällande kläder. Men helt klart är det att 3500:- i skillnad är mycket pengar för en stol.Priset för en kopia av den kända åskbollen, av Eero Aarnio, uppgår till ca 10 000:- medan den äkta kostar ca 65 000:-, fördelen med alla kopior på marknaden är att fler har råd med snygga designade möbler.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackOM BLOGGEN

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Heyhome - En blogg om inredning, arkitektur och design

Robin Henriksson

Som inredningsstuderande genom Arkitektskolen i Danmark så föreligger ett ganska natuligt intresse för inredning, design och arkitektur. Genom min blogg vill jag dela med mig utav mina favorit konstverk, häftiga som läskiga, fula som snygga, allt som på något sätt väcker tankar och berör. Bloggen fungerar även som inspirationskälla i mina studier och är även tänkt att göra det för er läsare som kanske går i tankarna att inreda, renovera eller till och med bygga nytt.

Mycket nöje!

"Det är mycket som skulle kunna förbättras i de moderna bostäderna. Man kan t.ex. höra grannens TV, men man kan ännu inte se den."

Carl Farkas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...