KONTAKT

ARKITEKTUR INREDNING DESIGN PORTRÄTT KÖK & BAD TRÄDGÅRD LITTERATUR ÖVRIGTOstrich - Design att älska


Heyhome - En blogg om inredning, arkitektur och design! - Denna otroligt snygga lampa är designad av Sebastian E. och kallas Ostrich. Så otroligt snygg så att den bara måste älskas!
Foton via Sebastian E.

När jag såg denna lampan så fanns det bara en tanke  - Älska! Det är en design som är rolig, snygg, häftig och läskig samtidigt som den är så enkel. Ostrich desk lamp är ett av Sebastian Errazuriz (på bilden ovan) designade verk från 2004. Sebastian är född i Chile men är idag verksam i New York där han med sina konstverk vill påminna folk om sin dödlighet, ge dom chansen att se över sina liv och fundera över sina dagliga rutiner. En ung formgivare/konstnär som jag säkerligen får anledning att återkomma till här på bloggen!

Heyhome - En blogg om design, arkitektur och inredning - Ostrich, en design att älska! En riktigt häftig och snygg lampa som samtidigt är lika läskig


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackOM BLOGGEN

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Heyhome - En blogg om inredning, arkitektur och design

Robin Henriksson

Som inredningsstuderande genom Arkitektskolen i Danmark så föreligger ett ganska natuligt intresse för inredning, design och arkitektur. Genom min blogg vill jag dela med mig utav mina favorit konstverk, häftiga som läskiga, fula som snygga, allt som på något sätt väcker tankar och berör. Bloggen fungerar även som inspirationskälla i mina studier och är även tänkt att göra det för er läsare som kanske går i tankarna att inreda, renovera eller till och med bygga nytt.

Mycket nöje!

"Det är mycket som skulle kunna förbättras i de moderna bostäderna. Man kan t.ex. höra grannens TV, men man kan ännu inte se den."

Carl Farkas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...