KONTAKT

ARKITEKTUR INREDNING DESIGN PORTRÄTT KÖK & BAD TRÄDGÅRD LITTERATUR ÖVRIGTSnygga, roliga och läskiga mattor!

En matta kan göra rummet om man bara väljer rätt och så mycket finns det ju inte allt välja på, eller? Freshome har samlat 25 riktigt tuffa, snygga, läskiga, konstiga, roliga mattor från världens alla hörn i olika storlekar och former. Jag lånar mina favoriter och visar bilder på dom här, och en sak är säker. Det är bara fantasin som sätter gränser!

Tapistongs av Lise el Sayed gömmer tofflorna någonstans i mattan

Den är snygg, modern och så jäkla rolig! Någonstans i mattan finns tofflorna gömda och är man inte observant på var man stoppar fötterna kan man dra med sig hela mattan! Mattan heter Tapostongs och är designad av Lise el Sayed.

The Sightlines carpet av Bev Hisey påminner om en synundersökning

En häftig matta som helt klart påminner om en synkontrollstavla, dock känns inte synen helt okej när man får vrida och vända på huvudet för att få med sig alla tecken på "The Sightlines carpet" som är designad av Bev Hisey.

Landscape Relief av Lauren van Wieringen är en läskig barnmatta

Denna barnmattan ser riktigt läskig ut att gå på och påminner mig om bläckfiskarmar. Men det är säkerligen omtyckt av barn. Landscape Relief är designad av Lauren van Wieringen.

Äcklig matta likt en bläckfisk

Lite likt en ryamatta i modell, men riktigt äcklig! Ännu mer bläckfisk än mattan ovanför. Jag tror aldrig jag skulle våga gå på en sådan här matta! Design av JAB Anstoetz.

Pusselmatta Imperial Puzzle Rug

Snygg och cool är sponatana reaktioner på denna imperial Puzzle Rug som finns att köpa här i olika bitar och färger för endast $99, ca 700:-.

Confusion av Pravdoliub

Galen, förvirrande matta

Namnet Confusion är perfekt för denna designade matta av Ivanov Pravdoliub. Man kan fundera på vad man tänkte på när man renoverade och glömde ta bort mattan där man satte upp den nya väggen! Klockren och humoristisk design!


Kommentarer
Postat av: Sarah

oberoende kille eller tjej så är johnny depp het!(;

haft en bra fredag?coola mattor speciellt den första och pusselmattan gillar jag(:

2010-10-22 @ 23:15:57
URL: http://bakfickans.blogg.se/
Postat av: N i c k l a s

nice blogg:)

2010-10-23 @ 21:20:46
URL: http://fejkadblond.blogg.se/
Postat av: Linas inredning

Haha, vad roligt mattan med tofflorna var :)

2010-10-24 @ 21:11:23
URL: http://linasinredning.blogg.se/
Postat av: en värmlands tjej

haha va knäpp toffel mattan var då ha ha å mattan som var under väggen haha snyggt gjort :D

2010-10-26 @ 21:59:46
URL: http://mybloggnotyours.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackOM BLOGGEN

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Heyhome - En blogg om inredning, arkitektur och design

Robin Henriksson

Som inredningsstuderande genom Arkitektskolen i Danmark så föreligger ett ganska natuligt intresse för inredning, design och arkitektur. Genom min blogg vill jag dela med mig utav mina favorit konstverk, häftiga som läskiga, fula som snygga, allt som på något sätt väcker tankar och berör. Bloggen fungerar även som inspirationskälla i mina studier och är även tänkt att göra det för er läsare som kanske går i tankarna att inreda, renovera eller till och med bygga nytt.

Mycket nöje!

"Det är mycket som skulle kunna förbättras i de moderna bostäderna. Man kan t.ex. höra grannens TV, men man kan ännu inte se den."

Carl Farkas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...