KONTAKT

ARKITEKTUR INREDNING DESIGN PORTRÄTT KÖK & BAD TRÄDGÅRD LITTERATUR ÖVRIGTInredning från IKEA i egen design


Är man bara kreativ är det ingenting som är omöjligt, ibland inte ens svårt. Här kommer några exempel på vad man kan hitta på med produkter ifrån IKEA.

inredning från IKEA

inredning från IKEA

Med tillräckligt många LACK bord kan man bygga en sån här snygg bänk.

inredning från IKEA

Dessa lådor kommer ifrån KASSETT, man har bara limmat på gamla stadskartor innan man vikit ihop lådorna. Enkelt och snyggt!

inredning från IKEA

Här har man använt en LACK hylla som man byggt om till en förlängd yta vid tvättfatet. Alla idéer och bilder kommer ifrån "IKEA Hacker". Det absolut bästa dom bjöd på var dock denna film om hur man med hjälp av IKEA gör upp en eld på några minuter. Se och lär, kan vara bra när strömmen går!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackOM BLOGGEN

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Heyhome - En blogg om inredning, arkitektur och design

Robin Henriksson

Som inredningsstuderande genom Arkitektskolen i Danmark så föreligger ett ganska natuligt intresse för inredning, design och arkitektur. Genom min blogg vill jag dela med mig utav mina favorit konstverk, häftiga som läskiga, fula som snygga, allt som på något sätt väcker tankar och berör. Bloggen fungerar även som inspirationskälla i mina studier och är även tänkt att göra det för er läsare som kanske går i tankarna att inreda, renovera eller till och med bygga nytt.

Mycket nöje!

"Det är mycket som skulle kunna förbättras i de moderna bostäderna. Man kan t.ex. höra grannens TV, men man kan ännu inte se den."

Carl Farkas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...