KONTAKT

ARKITEKTUR INREDNING DESIGN PORTRÄTT KÖK & BAD TRÄDGÅRD LITTERATUR ÖVRIGTBall lampBall lamp är ett perfekt exemplar på "varför kom inte jag på den idéen/designen" tanken. Med sin enkla runda form är den så snygg och ännu ett exempel på hur bra den runda formen i sin egen enkelhet fungerar. Just bollen är något som nästan går hem i alla hushåll och möjligheterna att experimentera med alla olika färger gör det bara roligare! Denna lampa  har fått sin form av Big-game och går att få i 8 olika färger mellan 11-16 cm i diameter och finns att köpa på bl.a tamawa där den kostar 248 Euro. Att jag aldrig finner någon snyggt som är billigt!!

Bilder via dailyicon


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackOM BLOGGEN

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Heyhome - En blogg om inredning, arkitektur och design

Robin Henriksson

Som inredningsstuderande genom Arkitektskolen i Danmark så föreligger ett ganska natuligt intresse för inredning, design och arkitektur. Genom min blogg vill jag dela med mig utav mina favorit konstverk, häftiga som läskiga, fula som snygga, allt som på något sätt väcker tankar och berör. Bloggen fungerar även som inspirationskälla i mina studier och är även tänkt att göra det för er läsare som kanske går i tankarna att inreda, renovera eller till och med bygga nytt.

Mycket nöje!

"Det är mycket som skulle kunna förbättras i de moderna bostäderna. Man kan t.ex. höra grannens TV, men man kan ännu inte se den."

Carl Farkas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...