KONTAKT

ARKITEKTUR INREDNING DESIGN PORTRÄTT KÖK & BAD TRÄDGÅRD LITTERATUR ÖVRIGTRoadtrip LA - New Orleans

Ber om ursäkt för att jag har varit så fruktansvärt dålig på att uppdatera senaste veckorna. Otroligt mycket annat som kommit i vägen. På torsdag reser jag till LA för att hyra en bil tillsammans med min bror och ta en roadtrip i dom södra delarna av dom amerikanska staterna! Tjohoo!! Hemma igen om tre veckor och då ska det bli bättre fart här vill jag lova, och from. Januari kommer jag att totalrenovera min nya lägenhet vilket vi även kan följa här på bloggen! Hoppas alla håller ut så återkommer jag säkert med några inlägg under resan!

Kommentarer
Postat av: kurdisk muslimsk tjej <3

Trevlig kväll =)

Ha det bra sötnos ! <3

KrAmSiSaR <3

; )

2010-12-13 @ 18:38:44
URL: http://kurdishgirlpeaceandlove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackOM BLOGGEN

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Heyhome - En blogg om inredning, arkitektur och design

Robin Henriksson

Som inredningsstuderande genom Arkitektskolen i Danmark så föreligger ett ganska natuligt intresse för inredning, design och arkitektur. Genom min blogg vill jag dela med mig utav mina favorit konstverk, häftiga som läskiga, fula som snygga, allt som på något sätt väcker tankar och berör. Bloggen fungerar även som inspirationskälla i mina studier och är även tänkt att göra det för er läsare som kanske går i tankarna att inreda, renovera eller till och med bygga nytt.

Mycket nöje!

"Det är mycket som skulle kunna förbättras i de moderna bostäderna. Man kan t.ex. höra grannens TV, men man kan ännu inte se den."

Carl Farkas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...