KONTAKT

ARKITEKTUR INREDNING DESIGN PORTRÄTT KÖK & BAD TRÄDGÅRD LITTERATUR ÖVRIGTKohudar från IKEA


Ikea Kohud vit

Visning på lägenheten igår och idag. Spännande dagar som väntar i veckan när dom budar upp varandra till enorma summor! Eller inte alls... Var i varje fall en spekulant som skulle vilja köpa med alla möbler, perfekt! Hade var hur bra som helst att bli av med dom utan att behöva lägga ut dom eller magasinera dom hemma hos mor & far (ingen är nog mer glad än kära mor). Men sen slog dig mig att dom får ju absolut inte med min kohud från Ikea.

Dom flesta bilder hos Ikea visar svartvita kohudar, men tyvärr är dessa väldigt svåra att få tag i eftersom folk rycker dom först och det finns minst av dom från början. Min är dock svart/mörkbrun med några få vita fläckar, troligtvis snyggare än alla andra. Så den behåller jag (+några saker till)! Men annars är det perfekt att bli av med möblerna! Priset på kohudar hos Ikea är 1 295:-

bild ikea

Ikea Kohud brun

Ikea Kohud vitsvart


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackOM BLOGGEN

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Heyhome - En blogg om inredning, arkitektur och design

Robin Henriksson

Som inredningsstuderande genom Arkitektskolen i Danmark så föreligger ett ganska natuligt intresse för inredning, design och arkitektur. Genom min blogg vill jag dela med mig utav mina favorit konstverk, häftiga som läskiga, fula som snygga, allt som på något sätt väcker tankar och berör. Bloggen fungerar även som inspirationskälla i mina studier och är även tänkt att göra det för er läsare som kanske går i tankarna att inreda, renovera eller till och med bygga nytt.

Mycket nöje!

"Det är mycket som skulle kunna förbättras i de moderna bostäderna. Man kan t.ex. höra grannens TV, men man kan ännu inte se den."

Carl Farkas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...