KONTAKT

ARKITEKTUR INREDNING DESIGN PORTRÄTT KÖK & BAD TRÄDGÅRD LITTERATUR ÖVRIGTKvänumJag fick hem lite material ifrån Kvänum igår och fastnade lite för deras innovations köksserie Grip smoked oak. Ett enkelt, stilrent och framtida kök som kommer funka fint i många år framöver. Vitvarorna på bilderna kommer ifrån Gaggenau. Frågan är om det trots allt var vinkylen jag blev såld på?Bilderna kommer ifrån KvänumKommentarer
Postat av: Design by Mel

Tusen tack! Ja egentligen så kommer ju inte Trassel Julserien synas förrän i Jul, men jag kan ju inte låta bli att visa :)

Gör du också din blogg med weeblys mall Precis som jag gör? Det ser nästan ut så :)

Lycka till med arkitektur studierna!2010-10-08 @ 15:17:58
URL: http://www.melissacatic.com/blogg.html
Postat av: Anso

Ett himla snyggt och stilrent kök :)

2010-10-10 @ 15:28:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackOM BLOGGEN

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Heyhome - En blogg om inredning, arkitektur och design

Robin Henriksson

Som inredningsstuderande genom Arkitektskolen i Danmark så föreligger ett ganska natuligt intresse för inredning, design och arkitektur. Genom min blogg vill jag dela med mig utav mina favorit konstverk, häftiga som läskiga, fula som snygga, allt som på något sätt väcker tankar och berör. Bloggen fungerar även som inspirationskälla i mina studier och är även tänkt att göra det för er läsare som kanske går i tankarna att inreda, renovera eller till och med bygga nytt.

Mycket nöje!

"Det är mycket som skulle kunna förbättras i de moderna bostäderna. Man kan t.ex. höra grannens TV, men man kan ännu inte se den."

Carl Farkas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...