KONTAKT

ARKITEKTUR INREDNING DESIGN PORTRÄTT KÖK & BAD TRÄDGÅRD LITTERATUR ÖVRIGTArchitecture Library

Den senaste veckan har det blivit sämre med bloggandet och den stora orsaken som jag väljer att skylla på är den klassiska tidsbristen. Tycker lite småsynd om tidsbristen som bara får ta emot allt negativt.. Nåja, det beror på studier, jobb och förberedelserna för kommande veckas impulsivt planerade roadtrip i USA.!

Letar också förtvivlat efter en stol att blogga om efter påtryckningar från visst håll, och det kommer att letas till den dag jag har pris och produkt, men den dagen är inte just idag, i alla fall inte just nu. Men det kommer.

Mycket text och lite bilder är ganska ovanligt här på bloggen men denna gång blir det så, men för alla som vill ha ännu mer text och mängder utav bilder rekomnederar jag gruppen Art & Architecture Library på Facebook som dagligen kommer ut med nya titlar och magasin fria att ladda hem med konst och arkitektur från hela världen, och har man lite otur och väljer fel så får man en bok på japanska precis som jag gjorde!

heyhome en blogg om inredning arkitektur och desig. litteratur om inredning

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackOM BLOGGEN

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Heyhome - En blogg om inredning, arkitektur och design

Robin Henriksson

Som inredningsstuderande genom Arkitektskolen i Danmark så föreligger ett ganska natuligt intresse för inredning, design och arkitektur. Genom min blogg vill jag dela med mig utav mina favorit konstverk, häftiga som läskiga, fula som snygga, allt som på något sätt väcker tankar och berör. Bloggen fungerar även som inspirationskälla i mina studier och är även tänkt att göra det för er läsare som kanske går i tankarna att inreda, renovera eller till och med bygga nytt.

Mycket nöje!

"Det är mycket som skulle kunna förbättras i de moderna bostäderna. Man kan t.ex. höra grannens TV, men man kan ännu inte se den."

Carl Farkas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...