KONTAKT

ARKITEKTUR INREDNING DESIGN PORTRÄTT KÖK & BAD TRÄDGÅRD LITTERATUR ÖVRIGTAluminium stol


Tunn aluminum stol av Henry Thaler

Oftast paketeras möbler i så platta förpacknignar som möjligt pga. att dom är för stora att leverera hela eller att man spara plats vid transport. IKEA är riktigt bra på detta. Denna mycket häftiga stolen är tillverkad i aluminum och består i en enda enhet, mycket enkel att packa och transportera. Designen kommer av Henry Thaler som format stolen med mycket tunn aluminum, 2.5mm, för att få en så enkel och lätt stol som möjligt. Den finns även som pall också.

inred med en stol som är lätt som löv

 Stolen finns även som pall

Det tunna materialet gör stolen enkel att böja iordning. Formen och designen är oerhört viktiga för att stolen ska vara användbar utan att falla ihop när man sätter sig på den. Den andra fördelen med att tillverka i ett enda material är återvinningen. Det blir inte massa delar man måste skruva isär för att sortera utan här är det bara att slänga hela stolen till aluminium återförsamlingen.

Mycket snygg och designad stol av Harry Thaler som passar perfekt som inredning i ett shabby chic rum


Kommentarer
Postat av: nicke

hejsan :)

fin blogg :)

svara på dagens frågar :)

2010-11-02 @ 08:14:09
URL: http://tjonicke.blogg.se/
Postat av: jenny

En sån här snygging hade inte suttit fel:-)

2010-11-04 @ 07:53:06
URL: http://jennyshus.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackOM BLOGGEN

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Heyhome - En blogg om inredning, arkitektur och design

Robin Henriksson

Som inredningsstuderande genom Arkitektskolen i Danmark så föreligger ett ganska natuligt intresse för inredning, design och arkitektur. Genom min blogg vill jag dela med mig utav mina favorit konstverk, häftiga som läskiga, fula som snygga, allt som på något sätt väcker tankar och berör. Bloggen fungerar även som inspirationskälla i mina studier och är även tänkt att göra det för er läsare som kanske går i tankarna att inreda, renovera eller till och med bygga nytt.

Mycket nöje!

"Det är mycket som skulle kunna förbättras i de moderna bostäderna. Man kan t.ex. höra grannens TV, men man kan ännu inte se den."

Carl Farkas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...