KONTAKT

ARKITEKTUR INREDNING DESIGN PORTRÄTT KÖK & BAD TRÄDGÅRD LITTERATUR ÖVRIGTModerna badrum


En dags arbete, följt av en innebandymatch i den sämre klassen ger inte allt för mycket inspiration. Funderar på om en promenad i det soliga höstvädret skulle göra det kanske? Har funnit fem moderna och intressanta badrumsvarianter som jag lägger ut bilder på i alla fall.
Älskar handfaten i den första bilden, gillar att man nu ofta sätter in två handfat i huvudbadrummet eftersom det helt plötsligt ger oss män möjligheten att tvätta oss utan att vänta 20 minuter då det i övrigt ofta är upptaget. Mörkgråa väggar i ett badrum är också något jag gillar riktigt mycket, tycker det ger en avkopplande känsla. Frågade hyresvärden om jag fick måla mina badrumsväggar mörkgrå med våtrumstapetfärg i vänta på renovering som sker om ett år men icke. Ska försöka med ett nytt försök på någon annan av dom ansvariga, eller så kanske man bara ska göra det? Bilderna kommer ifrån dornob


Kommentarer
Postat av: Anso

Riktigt snygga badrum. Fråga inte, kör bara på :) kan ju inte göra så mycket när det ändå ska renoveras.

2010-10-13 @ 09:57:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackOM BLOGGEN

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Heyhome - En blogg om inredning, arkitektur och design

Robin Henriksson

Som inredningsstuderande genom Arkitektskolen i Danmark så föreligger ett ganska natuligt intresse för inredning, design och arkitektur. Genom min blogg vill jag dela med mig utav mina favorit konstverk, häftiga som läskiga, fula som snygga, allt som på något sätt väcker tankar och berör. Bloggen fungerar även som inspirationskälla i mina studier och är även tänkt att göra det för er läsare som kanske går i tankarna att inreda, renovera eller till och med bygga nytt.

Mycket nöje!

"Det är mycket som skulle kunna förbättras i de moderna bostäderna. Man kan t.ex. höra grannens TV, men man kan ännu inte se den."

Carl Farkas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...