KONTAKT









ARKITEKTUR INREDNING DESIGN PORTRÄTT KÖK & BAD TRÄDGÅRD LITTERATUR ÖVRIGT



Köksinredning från InSinkerator




Fick ett produktblad från InSinkerator häromdagen och jag blir nästan lika besviken på min lägenhet varje gång jag inser vad jag inte har. Den första produkten dom visar upp är en kvarn som finfördelar alla matrester man sköljer ner i slasken, detta helt utan knivar eller vassa föremål. Maten som vi slänger följer sedan med spillvattnet där det i slutändan åter igen hamnar i det naturliga kretsloppet. Inga bakterier som bildas och stinker i soporna, inga transporter med matavfall till tippen, helt enkelt miljövänligt, luktfritt och superenkelt!Svenska priser ligger från 4000 - 7500:- beroende på modell (priser från ) medan dom går att få ute i Europa för ca 3000:-

Matkvarn som finfördelar matrester som sköljs ner i slasken och åter ut i kretsloppet

Deras andra härliga lösning som jag också vill ha är varmvattenskranen (bilden nedan), alltså inte den vanliga utan den med ständigt varmt vatten som går att använda till tevatten, nudlar m.m så att man slipper vänta på vattenkokaren! Det sker via en egen blandare som sitter bredvid den vanliga där det går att få ut 100 koppar varmvatten per timme med en temperatur på 98 grader och den använder 80% mindre ström än vad uppvärmning på spisen gör. Kostar ca 3300:- efter dom priser jag funnit. Bilder via InSinkerator

varmvattenskran från insinkerator som ger dig 98 grader varmt vatten när du vill

Kommentarer
Postat av: AMPELOS

ahhaa

2010-10-21 @ 13:45:58
URL: http://ampelos.se
Postat av: Tina

blir det VERKLIGEN inte stopp i rören tillslut när så mycket skit åker ner i dom? trots att det är finmalt? måste ju bli fett å annat tjaffs som täpper till efter ett tag?

2010-10-21 @ 15:38:00
URL: http://tinaodan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



OM BLOGGEN

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Heyhome - En blogg om inredning, arkitektur och design

Robin Henriksson

Som inredningsstuderande genom Arkitektskolen i Danmark så föreligger ett ganska natuligt intresse för inredning, design och arkitektur. Genom min blogg vill jag dela med mig utav mina favorit konstverk, häftiga som läskiga, fula som snygga, allt som på något sätt väcker tankar och berör. Bloggen fungerar även som inspirationskälla i mina studier och är även tänkt att göra det för er läsare som kanske går i tankarna att inreda, renovera eller till och med bygga nytt.

Mycket nöje!

"Det är mycket som skulle kunna förbättras i de moderna bostäderna. Man kan t.ex. höra grannens TV, men man kan ännu inte se den."

Carl Farkas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...